حقایق کمی شناخته شده در مورد #چرای بی رویه دام در 3 سال

حقایق کمی شناخته شده در مورد #چرای بی رویه دام در 3 سال

حقایق کمی شناخته شده در مورد #چرای بی رویه دام در 3 سال

Blog Article

رخدادهای بارانی مکرر و شدید: این رخدادهای آب و هوایی فرسایش خاک را افزایش می‌دهند و منجر به شستشوی مقادیر بیشتری رسوب در رودخانه‌ها، دریاچه‌ها و نهرها می‌شود.

تبعات چرای بی‌رویه دام‌ها؛ از فراری شدن حیوانات تا تخریب کوه‌ها

در این تصویر خاک‌های سطحی در حال فرسوده شدن بر اثر وزش باد شدید نشان داده شده است.

نسخه دسکتاپ نسخه موبایل نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است

در صورت نیاز به عکس و بیوگرافی و آدرس اینستاگرام دکتر دکتر مریم کرابی، کانال تلگرام و وبسایت ایشان، اطلاعات موجود در پروفایل ایشان را مشاهده نمایید.

اسماعیل کهرم؛ کارشناس محیط زیست و بوم‌شناس در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با اشاره به نابودی مراتع در پی ازدیاد سه تا چهار برابری چرای دام در کشور، گفت: این میزان دام موجود سبب نابودی پوشش گیاهی در مراتع، رشد بیابان‌زایی و افزایش ریزگردهای داخلی می‌شود.

همه ما که در زمینه آموزش‌های کشاورزی و منابع طبیعی کشور فعالیت می‌کنیم، باید کمک‌های لازم را به عمل آوریم تا منابع طبیعی کشور هر روز وضعیت بهتری پیدا کند.

وی افزود: ادارات کل استانی محیط‌زیست موظف شده‌اند افرادی که حقوق عرفی دارند را مشخص و تعداد دام‌های مجاز و نقشه مربوط به هر سامانه عرفی را در این بخش از سامانه جامع محیط‌زیست ثبت کنند و در فصل چرا نیز وضعیت حضور گله‌های دام در سامانه‌های عرفی را پایش و نتایج آن را به ثبت کنند.

این مسئول تصریح کرد: با تعامل و هم افزایی می‌توانیم امور را سرعت ببخشیم و از کارهای تکراری پرهیز کنیم که این موضوع به تحقق اهداف مدنظر کمک می‌کند.

تونل مرگ برای کارگران شهرداری تهران؟ ۳۵ متر زیر زمین در خیابان ولی‌عصر چه خبر است؟ (فیلم)

این عوامل موثر بر شرایط شیب اغلب با عوامل آب و هوایی مانند بارش و فعالیت یخبندان ترکیب می‌شوند تا حرکت توده‌ای در پایین شیب ایجاد کنند. انواع حرکات جرم ناشی از عوامل فوق عبارتند از: حرکت ناگهانی و سقوط آزاد بلوک‌های شل شده سنگ جامد که به ریزش سنگ معروف است.

احمد رحمانی -عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات جنگل‌ها و مراتع کشور- نیز با اشاره به لزوم ارتقای سطح دامپروری در کشور این را هم گفته بود که امروزه در در دنیا دیگر خبری از رهاشدن دام در جنگل‌ها نیست و روش‌های سنتی دامپروری جای خود را به روش‌های صنعتی داده‌اند و "جنگل" و "دام" نمی‌توانند در در کنار هم قرار داده شوند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، همه ساله با آغاز فصل چرای دام نگرانی دوستداران محیط‌زیست نسبت به ازدیاد چرای دام و آسیب به مراتع و پوشش‌های گیاهی قوت می‌گیرد، چراکه به گفته کارشناسان و دوستداران محیط زیست سه موضوع ورود و خروج دام، ظرفیت دام و مدت زمان استفاده دام از مراتع در زمان فصل چرای دام از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که اگر بیش از اندازه مورد استفاده قرار گیرد here به مراتع آسیب می‌زند.

شرایط نامطلوب عملیاتی. طوفان‌های گرد و غبار می‌تواند به استفاده از تجهیزات مزرعه آسیب برساند یا مانع از آن شود و حضور کارگران کشاورزی در مزارع را نا امن کند.

Report this page